Företagsrådgivare Göteborg

Göteborg
Ansök senast 2019-11-17

Företagsrådgivare


Titel: Företagsrådgivare | Ort: Göteborg | Omfattning: Heltid | Start: Omgående 

Har du, liksom vi, stora mängder energi, en ständig strävan mot att finna kundspecifika lösningar och evig vilja att lära dig mer?  Då har vi en spännande, utmanande och givande roll för dig. Vår erfarenhet i branschen har lärt oss att när medarbetare har tillgång till verktyg de känner till och gillar så blir de nöjdare och mer engagerade. Med hjälp av Apples intuitiva och kraftfulla produkter får vi möjlighet att underlätta i människors vardag i arbetet, och i detta arbete blir du som företagsrådgivare en enormt viktig spelare.


Om tjänsten

Rollen som företagsrådgivare är en relationsbyggande roll som till stor del handlar om att lyssna, inspirera och att vägleda kunden till att tänka på sina behov från olika perspektiv. Vi vet att varje företag har unika behov och tillsammans tar vi fram ett skräddarsytt koncept som kombinerar hårdvara och tjänster på ett oslagbart sätt. Målsättningen är att skapa insikter och förståelse hos kunden för hur våra lösningar kommer att förenkla och effektivisera kundens vardag, och därmed göra dem mer lönsamma och kunna nå sina mål. 

I praktiken innebär detta att du tillsammans med Macforums kompetenta team i ryggen ständigt ska arbeta för att skapa fler och än bättre unika lösningar för kunden. Macforum arbetar ständigt mot vår mission ”Lev ett enkelt liv” och detta vill vi ska genomsyra samtliga affärer och allt vi gör. En vanlig vecka som företagsrådgivare/företagssäljare ser ut på följande sätt. Du kommer primärt att arbeta med prospektering, mötesbokning, kundmöten och uppföljning. Av din tid kommer krutet läggas på möten med kund, såväl genom mötesbokning som kundmöten. 

Vi har nyligen rekryterat fyra företagsrådgivare till Macforum, som under de senaste deltagit i vårt Academy-program. Då utfallet varit lyckat vill nu utöka denna satsning med ytterligare en tjänst. Programmet har arbetats fram utav Macforum och bygger på att du redan från vecka ett kommer att få de förutsättningar och verktyg som du behöver för att lyckas. Du kommer löpande jobba med en coach och följas upp i ditt arbete, parallellt kommer du att gå utbildningar från Apple, Jamf, Cisco, Microsoft och Dropbox. Denna satsning innebär också att vi kommer att förvänta oss en hög aktivitet, ett stort intresse för att utvecklas och att du ständigt arbetar för att finna den bästa lösningen för kunden. 


Vem är du? 

Det vet inte vi men det ser vi fram emot att du ska berätta för oss. Vad du har för bagage och bakgrund är inte det som spelar störst roll, det viktiga är snarare att du verkligen drivs av sälj, problemlösning och att möta kunder.  

För att axla rollen ser vi att du:

 • Alltid vill bli bättre på det du gör
 • Har vana av att arbeta på ett strukturerat sätt
 • Är relationsskapande och nätverkande – du bör trivas med att söka upp nya kunder, boka möten, träffa företag och bygga nätverk.
 • Mår bra av att sträva mot och nå såväl egna som teamets mål

Meriterande är även att du har erfarenhet av försäljningsbranschen. 


Detta kan vi ge dig

Vi är 120 anställda, män och kvinnor i alla åldrar som pratar många olika språk och kommer från vitt skilda bakgrunder. Vi kollegor och chefer har höga förväntningar på varandra men delar också insikten om att man behöver få göra fel för att våga testa nya arbetssätt och kunna lära sig att göra rätt. Macforum är ett företag med tydliga värderingar, där kundnöjdhet, personalnöjdhet och samhällsansvar är självklara kärnvärden, med lika stor vikt som att företaget ska vara lönsamt. Hos oss finns det alltid utrymme för att utvecklas, ta egna initiativ och påverka både sitt eget jobb och verksamheten.

Macforum är en Apple Premium Reseller (APR) och finns på sju platser runt om i Västsverige med auktoriserade service- och garantiverkstäder, företagssäljare, konsulter, backofficer och en webbbutik. Som företag är vi delaktiga i det lokala idrotts- och kulturlivet på de platser där vi finns. Macforum tar tydligt ställning mot diskriminering och utnyttjande av människor och natur. Kollektivavtal är en självklarhet.


Om tjänsten och ansökan

Tjänsten är tillsvidare på 100 % av heltid och utgår från vårt kontor på Östra Hamngatan i Göteborg. Vi tillämpar provanställning. Vi erbjuder dig att arbeta i ett marknadsledande bolag vars tjänster ligger i tiden. I rollen som företagsrådgivare hos oss på Macforum kommer du ges möjlighet att vara med på en fantastisk resa i ett bolag som är i ständig rörelse. Urvalet sker löpande så vänta inte med att söka! Ansökan görs via formuläret nedan.

Har du frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef Joakim Bank på joakim.bank@macforum.se.

Vill du vara med? Välkommen med din ansökan.

Kontaktperson

Joakim Bank

joakim.bank@macforum.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Företagsrådgivare Göteborg
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
010
010
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %